Čestereg
 Istorijat sela
 Geografski položaj
 O.Š. Petar Kočić
 Sport
 Udruženja
 Foto galerija
 Zanimljivosti
 Forum
 Mesna zajednica
 Crkva
 Kontakt


 

 

Pišem, dakle postojim!
   Stranica je osmišljena kao mesto na kome će svi ljubitelji umetnosti pronaći po nešto za sebe. Ovde ću objavljivati i neke od svojih radova i biće mi drago da čujem vaš komentar. Nadam se da ćete uživati čitajući pesme i priče, barem u pola koliko ja dok ih pišem.

Dajana Grubišić

"U ateljeu mojih sećanja" na Facebook-u!

Ja sam ona što veruje, drago mi je

   Posle svih razočaranja i tuga, ja sam ostala ona koja veruje, pa bilo to dobro ili loše. Još u ogledalu vidim onu koja želi da voli i da bude voljena. Ona veruje da još može sresti dobre ljude i čuti iskrene reči. Možda je luda, možda naivna ... možda samo želi da stvori za sebe lepši svet?

   Vidim je kako se umorna diže na noge i otresa prašinu sa ruku po ko zna koji put. Kada zakorači, ide uvek uzdignute glave i čvrsto u šakama stiska snove. Valja ih ponovo posejati na nekoj drugoj, boljoj zemlji, zemlji koja će umeti da da onoliko koliko joj se pruža.

   Ja sam ona što veruje, drago mi je. Ja sam ona što će uvek umeti da voli, da se nasmeje očima i da dodirne zvezde trepavicama; Ona koja zna da ima na koga u životu da se osloni i u koju svi mogu da se uzdaju; Ona što nikad neće prestati da se bori, da traga, jer zna da onaj ko ume da hoda uvek nadje put; Ja sam ta što nosi snove, mirise i uspomene svuda sa sobom. I ja sam zbog toga ponosna.

Jedan je dom

Tragom drvoreda

Zimske čarolije

Na mom putu revolucije

Konji koji su se trkali sa oblacima

 

Pišite nam

Podržite nas

Važniji telefoni

Drugi o Česteregu

Dobro - Loše

Reč dve o prezentaciji

Preporučujemo

Sajtovi iz okoline

 

 

 

 

 

 
 

 

Copyright: Ljubiša Šujica