Čestereg
 Istorijat sela
 Geografski položaj
 O.Š. Petar Kočić
 Sport
 Udruženja
 Foto galerija
 Zanimljivosti
 Forum
 Mesna zajednica
 Crkva
 Kontakt

 

 

Želim da koračam, pomozite mi!

     Milica Knežević je naša sugrađanka čiju životnu priču mahom svi znate. Ukoliko niste upoznati, pročitajte ovaj tekst do kraja ...

"Znam da je u današnje vreme teško živeti, ali većina ljudi ni ne sluti koliko život zaista može biti težak .. Jedan trenutak, koji niste ni najmanje očekivali, ume da promeni sve o čemu ste sanjali, maštali, sve ono što ste priželjkivali … kažu da zdrav čovek ima mnogo želja, a bolestan samo jednu .. I to je u potpunosti tačno ..
Zovem se Milica i imam sedamnaest godina. Već godinu i šest meseci traje moja borba za tom jednom željom, da ponovo koračam. U maju 2009-e sam imala saobraćajnu nesreću usled koje mi je povređen vratni deo kičme, kao i kičmena moždina. Posledica toga je kvadriplegija (oduzetost sva četiri ekstremiteta). Na sreću funkcije gornjih ekstremiteta su se delimično vratile, ali još uvek maltene u svemu zavisim od drugih. To je užasno. Niko od doktora mi ne može reći da li ću ikada više hodati i biti ono što sam nekada bila, ali ja znam da hoću! Nažalost ne mogu sama to da ostvarim. Potrebna mi je vaša pomoć. Lečenje u Rusiji, za koje verujem da će mi pomoći, trenutno je jedina mogućnost da mi bude bolje. U pitanju su matične ćelije. Lečenje sa njima traje otprilike 1.5-2 godine, ali može biti kraće i duže u zavisnosti od oporavka. Prvi odlazak košta 21000 evra. Posle toga se ide svakih 3-4 meseca i košta 5-7 hiljada evra… Sami možete zaključiti da je to i više nego mnogo novca, a ja ga kao i moji roditelji koji su ne zaposleni, nemam. Važno je da što pre počnem sa lečenjem i ovim putem pozivam sve ljude koji mogu da mi pomognu, da to i učine. Odricanje od jedne pakle cigareta, vama možda ne znaci ništa.. ali meni znači, i to mnogo."

 

Milica ... nekad i sad!


     Milica je bila u Rusiji i sada joj je potrebna pomoć da bi ponovo otišla u Rusiju i nastavila lečenje. Jedan od načina da joj pomognete, je da pošaljete SMS poruku. Potrebno je samo da odvojite par sekundi i pošaljete poruku sledećeg sadržaja:

BN razmak MILICA razmak VAŠA PORUKA
Primer: BN MILICA POZDRAV
Sadržaj šaljete na broj koji odgovara vašoj državi (brojevi se nalaze u tabeli)

     Važno je da pravilno ukucate razmake, kao i da ostavite vašu poruku. I to pošaljete na broj koji važi za vašu državu.

     Milici možete pomoći i uplatom na žiro račun:

Dinarski žiro račun:
KOMERCIJALNA BANKA AD BEOGRAD
Knezevic Milica
205-9001011967581-55

Žiro račun za uplate iz inostranstva:
COBADEFF
COMMERZBANK AG
FRANKFURT AM MAIN, GERMANY
Account with institution:
KOBBRSBG
KOMERCIJALNA BANKA AD BEOGRAD
Svetog Save 14
11000 Belgrade, Republic of Serbia

RS35205903101195908964
MILICA KNEZEVIC
PETRA SKUNDRICA 28
Cestereg, Republic of Serbia
 


     Tekstovi o Milici Knežević iz "Ilustrovane Politike" i "Dnevnika"!

 

Više informacija na Facebook-u!

 

 Pišite nam

Podržite nas

Važniji telefoni

Drugi o Česteregu

Dobro - Loše

Reč dve o prezentaciji

Preporučujemo

Sajtovi iz okoline

 

 

 

 

 

 
 

 

Copyright: Ljubiša Šujica