Čestereg
 Istorijat sela
 Geografski položaj
 O.Š. Petar Kočić
 Sport
 Udruženja
 Foto galerija
 Zanimljivosti
 Forum
 Mesna zajednica
 Crkva
 Kontakt

 

 

Rukometna utakmica RK Napredak (Čestereg) - RK Vladimirovac (Vladimirovac)

     Čestereg, 26. oktobra 2013. - Sinoć (25.10.2013.) u Česteregu na rukometnom terenu u parku je odigrana rukometna utakmica Druge lige Sever između domaće ekipe "Napretka" iz Česterega i gostujuće ekipe "Vladimirovac" iz Vladimirovca.

     Utakmica je startovala uobičajeno, a nakon vođstva domaćina, usledile su greške sudija koje su svojim lošim suđenjem oštetile obe ekipe. Nakon toga usledila je nervoza obe ekipe, što je čini se više odgovaralo gostima koji su u nekoliko navrata vodili sa gol razlike. Na odmor se ipak otišlo sa minimalnom prednosti za domaću ekipu (15:14).

     Sve do sredine drugog poluvremena rezultat je bio neizvestan, međutim, tada je usledila serija golova "Napretka" tako da je nekoliko minuta pred kraj utakmice bilo jasno da će teren u Česteregu ostati neosvojiv za gostujuće ekipe! Konačan rezultat glasio je 31:28.

     Na tribinama terena malih sportova u Česteregu okupilo se više od 100 navijača koji su od prvog do poslednjeg minuta bodrili domaće rukometaše i bili igrač više u osvajanju nova dva boda.


 

RK Napredak - RK Apatin

RK Napredak - RK Metalac (Futog)

RK Napredak - RK Jedinstvo (Novi Bečej)

 

RK Napredak - RK Banatski Karlovac

RK Napredak - RK Jabuka

RK Napredak - RK Radnički (Šid)

 

 Pišite nam

Podržite nas

Važniji telefoni

Drugi o Česteregu

Dobro - Loše

Reč dve o prezentaciji

Preporučujemo

Sajtovi iz okoline

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Copyright: Ljubiša Šujica